Hír: A Noctis nyerte a Pulzus tehetségkutatót
(Kategória: Hírek)
Küldte: Andrea
kedd 01 szeptember 2015 - 09:51:09


Tizenkét zenekar részvételével került megrendezésre a Pulzus tehetségkutató, ahogy azt a korábbi években már megszokhattuk, ismét a Zorall Sörolimpia keretein belül. A fesztivál Hammer színpadán a zsűri és az érdeklődők meghallgathatták az Avalanche, a Diablerize, a Fear My Name, az Acid Victoria, a Lámpaláz, a Hellcome, a SheepSkin, az Aylens Fall, a Fortis, a Noctis, a Gilotin és a The Fleet Street produkcióját.

A zenekarok különböző stílusú zenével érkeztek, de a mindenre nyitott zsűri öt szempont alapján értékelt: hangszeres tudás, pontosság, kreativitás, gördülékeny előadás és szubjektív összbenyomás. Ismét voltak versenyzők Felvidékről, aminek mindig külön örülünk.

A 2015-ös Pulzus tehetségkutatót az ajkai Noctis zenekar nyerte. Őket hamarosan a Zorall előbandájaként láthatjátok a Barba Negrában. A második helyen a gyáli SheepSkin végzett, ők egy háromszámos demóval lesznek gazdagabbak az Újpest Próbaterem jóvoltából, a harmadik helyezett pedig a révkomáromi AyLens Fall lett. Róluk a Baloo Kattografi készít hamarosan egy profi bandafotó sorozatot, és a zenekar megnyerte Weisz Laci különdíját is, mely egy stúdiózásra jogosítja őket az Ecseri Vasműben.

Mindhárom zenekarral interjú készül majd a Rockvilág Rádióban és a Metalkilincsen, és őket biztosan láthatjátok majd a IX. Zorall Sörolimpián is.Ezen hír származási helye: Metalkilincs
( http://www.metalkilincs.hu/news.php?extend.2101 )