Hír: Pulzus tehetségkutató 2016 – Megvannak a döntősök, értük szurkolhattok majd a Zorall Sörolimpián!
(Kategória: Hírek)
Küldte: Andrea
csütörtök 16 június 2016 - 09:54:40


A Pulzus tehetségkutató néhány éves története során még soha ilyen erős mezőny nem volt, mint idén. A jelentkezők száma is jócskán meghaladta a korábbi éveket, és nagyon nehéz volt kiválasztani azt a 20 zenekart, aki idén a IX. Zorall Sörolimpia keretein belül mutatkozhat be. Végül megszületett a döntés, íme, a 20 legjobb:

Amberjack (Budapest), Rozsda (Rétság), Döngölöm (Kecskemét), Birds (Békéscsaba), Crazy Karma (Budapest), Inpersonae (Budapest), Nest of Plagues (Budapest), Alone in the Moon (Budapest), Atomic Playboyz (Budapest), Faded Life (Székesfehérvár), Dream Of Insomnia (Budapest), Sorrow Is A Sage (Budapest), Systemless (Örkény), The Scarlet (Budapest), Bridge In The Soul River (Salgótarján) The Heartless Aisha (Budapest), Generation impasse (Pécs), Macbeth Agency (Budapest), Perfect Pill (Budapest), Prometheans (Budapest/Dunaújváros)

A zenekarokra többek között Zorall Sörolimpiás és Rock On! Festes fellépési lehetőség, demófelvételi lehetőség, promófotó készítési lehetőség és interjúk várnak, de előbb jöjjön a megmérettetés, augusztus 25-27. között Alsóörsön, a Zorall Sörolimpián.


https://www.facebook.com/Pulzus/
https://www.facebook.com/ZorallSorolimpia/Ezen hír származási helye: Metalkilincs
( http://www.metalkilincs.hu/news.php?extend.2477 )