Hír: Red Rockets 5 éves születésnapi koncert a szombathelyi Végállomásban
(Kategória: Koncert)
Küldte: Andrea
kedd 14 november 2017 - 16:25:10


November 17-én, Szombathelyen a Végállomás Klubban kerül megrendezésre a Red Rockets 5. születésnapi koncertje. Pár dal erejéig tiszteletét teszi minden volt tag, aki valaha is játszott a zenekarban. Körülbelül 2 órás koncertre, plusz látványra és showra lehet számítani. A koncertből videó és hangfelvétel készül, ami egy interjú DVD-vel együtt fog megjelenni.

A színpadot Szombathely legújabb rock bandája, a Smoking Frog fűti fel. Számukra ez egyben egy lemezbemutató koncert is lesz, hisz a hét folyamán jelent meg első lemezük "Ősrobbanás" címmel.

A Red Rockets pontosan 2012. November 11-én alakult, egy átmulatott éjszaka hajnalán.5 év alatt sok mindenen keresztül mentünk, voltak tag cserék, nehéz pillanatok, megszámlálhatatlanul sok kilómétert tettünk meg, határon innen és túl. Sok sört, bort, és whiskeyt pusztítottunk el. Sokat nevettünk, rengeteg új embert ismertünk meg, még többet nevettünk, és némi sikert is átéltünk.

Ezzel a bulival szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki bizalmat szavazott nekünk az évek során azzal, hogy ellátogattak a koncertjeinkre, szerették a zenénket és szerettek minket!

Kapunyitás: 20:00
Kezdés: 20:15
Belépő: 1000 HUF
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/257065038150162/

Ezen hír származási helye: Metalkilincs
( http://www.metalkilincs.hu/news.php?extend.3433 )