Hír: Not My War – Megjelent a Continoom első nagylemeze
(Kategória: Hírek)
Küldte: Andrea
kedd 12 február 2019 - 15:12:12

„A Not My War üzenete: a saját utad járd, és ne hagyd, hogy bármi eltántorítson a céljaidtól.” – nyilatkozta Schrott Péter (Schroti), a zenekar énekese és zeneszerzője a címadó dalról. De akkor ez kinek is a háborúja?

Az élet soha nem alakul úgy, mint ahogy elképzeljük.” – mesélte Schroti az album születése kapcsán – „Sokszor fúj minket a szél egészen más irányba, mint amerre igazából menni szeretnénk. Sokszor későn kapcsolunk és máris valaki teljesen más háborújában találjuk magunkat, amihez, ha belegondolunk semmi közünk sincs.”

Egy dolog bizonyos: a Continoom továbbra sem áll harcban sem a keményebb hangzással, sem az elektronikus zenével. A magát fusion metal zenekarként jegyző banda számaiban egyaránt keveri a metal, breakbeat és dubstep elemeit, néhány helyen pedig még világzenei témák is felcsendülnek a lemezen, amelyről a Scream My Name című számra hamarosan egy 360-as videoklipet is készítenek a srácok. A lemez megjelenését rögtön a címadó dalára készült lyric video követte:

A 10 dalt tartalmazó album a magazin a Hammer World CD mellékleteként került publikálásra, és elektronikus formában az ismert zenemegosztó portálokon is elérhető. A Continoom az új albumot – és a több dalt is ihlető hölgyeket – nőnapon a Backstage Pub-ban ünnepeli meg egy lemezbemutató koncerttel, az Ann my Guard társaságában, ahol Gravel Shores fogja melegíteni a népet akusztikus VoiVod feldolgozásokkal.

Esemény FB oldala:
https://www.facebook.com/events/385924318819081/

Az albumot itt tudod meghallgatni:
https://open.spotify.com/album/0MEE3BjJlU3AL8GJb1iXS8

A Continoom zenekart pedig itt tudod követni:
www.continoom-music.com
www.facebook.com/continoom
www.instagram.com/continoom


Ezen hír származási helye: Metalkilincs
( http://www.metalkilincs.hu/news.php?extend.3927 )